Popušite s nama | STANJE NACIJE EP65-1



Pretplatite se na naš kanal: Pratite nas i na drugim društvenim mrežama: Facebook: …

48 Comments

  1. Kako se uvija, zavija ili 'mota' naučio sam gledajući pre šezdeset godina svog dedu ili djeda kako to radi kad vadi duvankesu iz koje vadi duge rezance duvana ili duhana, pa ih polako razlaže u zaobljeni papirić kog je odlepio sa vrha jezika i onda palcima i kariprstima kao frikcionim valjčićima napravi cigaru kojoj se spoj napravi lizom po ivici papirića! Krajevi se poravnaju, još se potvdi jednim, blagim lizanjem, vadi benzinac iz džepa i potpaljuje tako da vas prvi udisaj kroz cigaru obavezno, ili obvezno, natera ili natjera na dobro kašljanje!!! Onda se nije znalo za vutru pa se moralo kašljati i izkašljavati!!!

  2. AP već tjednima ponavlja da je ministrica posao s Geodetskim fakultetom platila hrvatskim, a ne europskim novcem. Znači, AP tvrdi da se smije krasti iz hrvatskog proračuna?! Očekuje da naše "pravosuđe" nakon višegodišnje istrage i eventualnog suđenja presudi da je sve bilo po zakonu?

    Svojim zakulisnim igrama Plenkovic je mislio praviti budalu i od EPPO. Medjutim Laura Kovesi je prepametna da bi se dala vozati od Plenkovica i njegove svite. Bez obzira sto je na silu i protiv volje naroda ugurao lopova Turudica u Drzavno odvjetnistvo, biti ce tu jos jako puno problema sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*