Riksbanker har samarbetat för digital valuta | Digitalt ID och social credit system är också här..



Har du hört talas om ESG? Det kommer inte heta social credit system här, det har redan implementerats på företag i Sverige …

38 Comments

  1. Bra gjort Aida som vanligt, skönt att se någon göra en vettig övergripande bild på allt detta då jag misstänker att det är inte alltför många här i Sverige som snackar om detta.

  2. Hej. Jag har skrivit om detta länge.
    ALLA som blivit besprutade är ID-märkta med en MAC-liknande kod som går att kolla med en gratisapp till din androidtelefon.
    Där ser man hur många runt dig som är besprutade och hur långt ifrån dig dessa nanopartikelmärkta individer befinner sig.

  3. bara en tidsfråga innan det blir en sorts "världs" valuta efter detta. Vilket de pratade om för ca 20 år sedan Nations valuta->kontinents valuta->världs valuta

  4. Ja, då blir vi slavar! Vem vill vara det? Bara idioter! Ursula von Layen är en tysk skitkärring! Det är klart att New World Order som skall gälla eller hur? Varför kan vi inte vara fortsatt fria? Tillåter vi detta så är det ute med oss!

  5. Lyssnade på en föreläsning av vise VD på Riksbanken 2018. Då sa han att de ska göra en kryptovaluta med blockkedjetekniken och kalla den för E-krona. Den skulle naturligtvis inte vara decentraliserad utan kontrollerad av Riksbanken, men tankarna har funnits länge.

  6. Lucifers tid som lär bli den mest onda tid som nånsin varit, de som vägrar ta detta kommer inte kunna leva normalt, när du ser allt detta hända så vet att Jesus står för dörren…

  7. Vad är problemet med digitala resedokument? Varför vill "vi" hindra det? Jag tror du är en konspirationsteoretiker och foliehatt och tappat fotfästet i verkligheten. Du kommer med dessa idiotiska påståenden av en enda anledning – du tjänar pengar på det, har inget med någon övertygelse att göra. Enbart pengar. De påståenden du gör är komplett nonsens, endast en produkt av en sjuk hjärna. Utför lite källkritik.

  8. Since no-one does nuttin for nuttin, so why are they really doing these things? The bad-guys are attempting to get more control of peoples' lives, and also force people in rural areas to move to mega-cities … both are plain as day.

  9. SVERIGE HAR REDAN FÖRT ÖVER ALLA SJUKJOURNALER TILL USA VAD ÄR DOM UTE EFTER HÄR SNACKAS SÅ FINT OM PERSONLIG INTEGRITET SOM INTE FINNS ATT INTE FOLK STÄLLER TILL ETT JÄVLA LIV NÄR SVERIGE VIMLAR AV PAPPERSLÖSA SOM INTE BEHÖVER VISA LEG VID EX. LÄKARBESÖK TANDVÅRD MM HUR KAN DESSA FÅ KÖRA BIL VAD GÖR POLISEN VID EN TRAFIKKONTROLL M.M DET SKULLE JAG GÄRNA VILJA VETA ÄR SVENSKA FOLKET DUMMA I HUVUDET SOM INTE PROTESTERAR?

  10. Det bubblar mer och mer i min kropp
    Det här måste vara övergrepp, kriminella handlingar helt öppet. Att vi kan straffas av globalisterna som ej ens igång är en rättslig institution utan en bunke rika människor utan jurist utbildningar. Detta är ej ok.

    Var kan man stötta ditt arbete.

  11. Aida och alla, det vore stort om vi kunde samla till en större manifestation än den som var på Sergels torg i januari. Att få till en hel eftermiddag på lämplig plats i Stockholm i mellandagarna mellan jul och nyår (eller nåt) med riktigt bra talare och folk. Att få de flesta av alla kanaler och profiler inom sanningsfrågor att samlas under samma paroller – typ mot NATO, WEF, EU, Agenda 2030, klimatbedrägeriet, censur och transhumanism m.m och FÖR sanning, öppna debatter om allt från djupa staten till de övergrepp som mänskligheten varit utsatta för, vaccinmorden etc etc.

    Att se till att de bästa tänkbara talarna kommer med och även kvalitetsunderhållning – men inga gaphalsar som inte kan hålla stilen eller sjunker till låga nivåer av påhopp och hat. Vore så stärkande om vi kunde bli minst tiotusen som ger allt vi har för en dag i Stockholm. Borde finnas ett rejält underlag bland alla duktiga youtubers och 'aktivister' om de lägger ut det till sina respektive följare. En storskalig folklig resning skulle sitta fint att ha färskt i minnet inför de tider som väntar och det vore gott att visa media och makthavare att vi verkligen kan mobilisera kraft och styrka på gatorna när vi så vill.

  12. Den appen är det sista jag skaffar i mitt liv. De vill ha fullständig kontroll på vart enda steg vi tar. Alltså folk i Sverige var livrädda för kommunism som i DDR o Ryssland nu verkar det som att folket anammar precis kommunism. Helt otroligt

  13. Alla vi MEDBORGENÄRER ses som företag=person. Varav person/ Företagsnummer. Folk känner inte till att vi ses som döda entiteter sedan Storbranden i London 1666. Du är inte ditt alter ego den fiktiva Juridiska personen. Du är en Levande man eller kvinna. Därför var det så viktigt att alla skulle ta mRNA injektionerna som gör dig Delsyntetisk och patenterbar. Vi har aldrig skrivit under något kontrakt, men sin födelseattest går till Skatteverket. Ett företag är fött.

  14. Vårt nuvarande banksystem verkar rätt dödsdömt sedan länge. Lägg på lite fabriserade kriser under en längre tid så chrashar allt tillslut. Allt för att folk gladeligen ska acceptera det nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*